3+1 akció – Mimosa központi promóció

Az amerikai gyártó 2017 végéig akciót hirdetett a konnektorizált kliens eszközökre:
3 darab C5c vásárlása esetén a negyediket ajándékba adja!

Amit tudni érdemes a C5c-ről:

A gyártó ajánlja pont-pont összeköttetésre (PTP üzemmódban), pont-multipont összeköttetésre (PTMP kliens) kertvárosi, sűrű növényzetű környezetben (MicroPoP* vagy GigaPop* hálózatban, ez a Mimosa saját elnevezése).

A C5c rádiókat egymással szemben lehet pont-pont összeköttetésben is használni – hasonlóképp, mint a kifejezetten erre tervezett B5 vagy B5c rádiókat –, ám csak rövidebb távolságra, és kevesebb funkcióval.

Pont-multipont kliensként tud működni kifejezetten egy Mimosa A5** AP-hez kapcsolódva, ebben az esetben a gyártó SRS*** technológiáját használva kiegyenlítettebb átvitelre képes több konkurens kliens eszközzel egy hálózatban.

A rádió tulajdonságairól röviden:

  • Működési frekvencia: 5 GHz
  • Sávszélesség: 20/40/80 MHz
  • Antenna és max moduláció: 2×2:2 MIMO, 256 QAM
  • Maximum kimenő teljesítmény: 27 dB
  • Érzékenység: -87 dBm @ 80 MHz, -90 dBm @ 40 MHz, -93 dBm @ 20 MHz
  • Csatlakozó: 2 darab RP-SMA csatlakozóin a legtöbb antenna fajta összeköttethető vele.
  • Átvitel: a gyártó maximálisan 500 Mbps TCP sebességet jelöl ezeknek a rádióknak ideális környezetben.

Az eredeti promóciós hirdetést a gyártó oldalán itt lehet megtekinteni.

Alább egy rövid ízelítő videó a C5c képességeiről:

*A MicroPop hálózat egy gyűjtőfogalom, több technológia együttes használatát fedi: TDMA hozzáférés, GPS szinkronizálás, MU-MIMO átviteli képességek és 4×4-es antenna mátrix használata. Továbbá rövid rádiós linkekkel operáló hálózatot jelent még, a lehető legnagyobb átvitelt szem előtt tartva.

** A Mimosa A5 egy AP eszköz, fejlett funkciókkal, 4 irányú antennarendszerrel, és 1.5 Gbps össz átviteli teljesítménnyel.

***Az SRS (Spectrum Reuse Synchronization) funkciónak köszönhetően a hálózatban szereplő Mimosa rádiók szinkronban vannak egymással és be vannak időzítve az AP által, ezzel alacsonyan lehet tartani az interferenciát és javítani az átvitelt,  szemben a klasszikus Wifi MAC protokoll használatával, ahol a csatornák nincsenek összehangolva.

 

Az akció 2017 december 31-ig volt érvényes, az addig leadott rendeléseket kapacitástól, raktárkészlettől és beszállítótól függően teljesítjük.