IgniteNet

Az IgniteNet könnyen használható innovatív megoldásokat kínál rendkívül kedvező áron, legyen szó felhő alapú WiFi megoldásról vagy nagy kapacitású pont-pont átvitelről. A fiatal gyártó mögött komoly fejlesztői és gyártói kapacitás áll.

 • Alkalmazott technológiák
  Az IgniteNet WiFi megoldások a legújabb 802.11AC szabványt használják és napjaink igényeinek maximálisan megfelelő felhő alapú kontroller szoftverrel vannak ellátva. A Metrolinq 60GHz-es pont-pont rádió ár/érték arányban az egyik legfejlettebb megoldás a piacon.
 • Kialakítható hálózati topológiák
  Az IgniteNet WiFi rendszer mind beltéri, mind kültéri helyszínek lefedésére egyaránt alkalmas. A Metrolinq nagy kapacitású eszközzel csak kis távolságú (1km alatti) kapcsolatokat lehet létesíteni.
 • Támogatott frekvenciák
  A IgniteNet WiFi berendezések a 2,4GHz illetve 5GHz tartományokban működnek, a Metrolinq eszközök pedig 60GHz illetve 5GHz-en.
 • Elérhető sávszélesség
  Az IgniteNet WIFi megoldások a 802.11AC szabványnak megfelelő sávszélességre képesek, a Metrolinq bridge rádiók pedig half-duplex Gigabites illetve 2.5 Gigabites kapcsolatra.
 • Ajánlott felhasználási terület
  Költségérzékeny problémák megoldására ajánljuk a termékeket, legyen szó akár a WiFi, akár a pont-pont összeköttetésekről.

Gyártó Honlapja  Webshopunk kínálata