Raisecom

Szolgáltatói hálózati megoldások széles skálája gazdag funkcionalitással – a Raisecom azon kevés kínai cégek közé tartozik, amelyek piaci sikereiket nem olcsó termékeiknek, hanem jól átgondolt, a piaci igényekre épülő fejlesztéseknek és kiváló terméktámogatásuknak köszönhetik. A pekingi székhelyű és a sanghaji tőzsdén (SHA: 603803) jegyzett Raisecom az elmúlt világszerte több mint 80 országban szolgálja ki partnereit és ügyfeleit.

Termékeik közt hiába is keresünk smart switcheket vagy SOHO termékeket, a Raisecom berendezések – bár vállalati felhasználók körében is népszerűek – szolgáltatói igények kiszolgálására készülnek. A Sinus-Networks immár több mint tíz éve látja el a Raisecom képviseletét, így hazánkban a meglehetősen széles termék portfólió szinte családja bizonyította már létjogosultságát legyen szó GPON, Carrier Ethernet, ipari Ethernet, CWDM/DWDM/OTN transzport vagy PDH/SDH elérési és aggregációs platfomokról.

 • alt
 • alt
 • OTN/DWDM
  A Raisecom iTN8600 és iTN8200 termékcsaládjai átfogó megoldással szolgálnak városi és regionális OTN valamint CWDM/DWDM hálózatok kialakításához, illetve nagykapacitású adatközponti kapcsolatok kiépítéséhez. A termékcsaládok további alkategóriákra bonthatók felépítésük és alkalmazási területeik szerint.
  Az iTN8600-A (5RU) valamint az iTN8600-E (3RU) sasszé alapú rendszerek három rétegű kapcsolómátrixot integrálnak, így rugalmasan alkalmazhatók OTN/DWDM szállítási platformként, Carrier Ethernet és MPLT-TP aggregációs rendszerként vagy új generációs SDH multiplexerként. A különböző vonali kártyák vegyesen is használhatók, így a felhasználási terület igényeknek megfelelő multiprotokoll nód építhető fel vagy az adott kiépítés konfigurálható újra. Tipikus felhasználási területe Gigabit Ethernet és 10GE, E1, STM-1/4/16, Fiber Channel 4/8/10G protokollok OTN vagy CWDM/DWDM hálózatba kapcsolása, Carrier Ethernet bérelt vonali szolgáltatások végződtetése.
  Az iTN8600-I-XT4D és iTN8600-I-TQ5D kompakt 1RU méretű 100G/200G OTN/DWDM berendezések. Az iTN8600-I-XT4D 200G kapacitású muxponder, amely 10GbE/40GbE/100GbE és 8/16/32G Fiber Channel szolgáltatásokat aggregál 2x100G vagy 1x200G ONT uplink-be. A berendezés Layer 1 adattitkosítássi funkcióval is rendelkezik. Az iTN8600-I-TQ5D egy 4x100GbE kliens interfészt 2x200G OTN interfészbe aggregáló transzponder, amelyből 4db helyezhető el az 1U méretű iTN8600-I sasszéban, így 1,6Tb kapacitást támogatva. Tipikus felhasználási területük adatközponti összeköttetések létesítése illetve a támogatott adattípusok OTN/DWDM hálózatba illesztése.
  Az iTN8200 kompakt, 2RU méretű OTN/DWDM platform 10GbE és 100GbE szolgáltatások 200G vagy 400G OTN/DWDM hálózatba illesztésére. Egy sasszé maximum 160x10GbE vagy 32x100GbE kliens interfészt tud fogadni, illetve ezek kombinációját. A rendszer EDFA erősítők széles skáláját is támogatja WSS ROADM, optikai monitorozó, útvonal védelmi és ODTR kártáykkal együtt. Ezekkel nagytávolságú kapcsolatok és konfigurálható, monitorozott optikai útvonalak is kialakíthatók.
 • xPON
  Az xPON passzív optikai hálózati technológiák kínáljak a legköltséghatékonyabb megoldást az optikai lefedő hálózatok megvalósításához. Leggyakrabban szolgáltatók alkalmazzák őket lakossági vagy üzleti előfizetők bekötéséhez, de költséghatékony módja ipari parkok, irodaházak vagy szállodák optikai hálózatának kialakítására is. A Raisecom xPON termékcsaládja mind a hagyományos GPON, mind az új generációs 10G XG/XGS-PON technológiákat támogatja központi eszközök (OLT) és végberendezések (ONT) oldalán egyaránt. Központi oldalon a választék két (10RU és 6RU méretű), XG/XGS-PON-t és 10G Combo-PON-t is támogató sasszéból, valamint két kompakt (2U és 1U méretű) GPON sasszéból áll. Az előfizetői oldalon különféle végberendezések állnak rendelkezésre az egyszerű bridge (SFU) ONT-ktől a többlakásos kiszolgálásra (MDU) alkalmas eszközökön át a home gateway (HGU) termékekig – különböző interfész konfigurációkkal.
 • Carrier Ethernet és IP/MPLS
  A Raisecom nagy teljesítményű Carrier Ethernet (CE) demarkációs eszközök és aggregációs switch-ek széles választékát kínálja kiemelkedő ár-teljesítmény mutatóval. A RAX711 névre hallgató, MEF-tanúsítvánnyal rendelkező Carrier Ethernet 2.0 demarkációs termékcsalád termékei különböző GbE és 10GbE port kombinációkban érhető el. A RAX721 kompakt aggregációs eszközök a Carrier Ethernet funkciók mellett fejlett IP routing és IP/MPLS funkcionalitással rendelkeznek. Az 1RU méretű eszközök 24 vagy 48 GbE interfész és 4 10GbE uplink illetve 24 10GbE port és 2 100GbE uplink kiépítésben érhetők el. A sasszé alapú iTN8800-E platform 1/10/25/100GbE moduláris interfészek mellett E1 és STM-1 TDM over IP alkalmazásokat is támogat, szintén CE 2.0 és IP routing valamint IP/MPLS támogatással.
 • Ipari Ethernet
  A Raisecom Gazelle sorozatú eszközei különböző ipari szabványoknak megfelelő, folyamatos üzemre tervezett, menedzselhető berendezések. Kivitelüket tekintve a termékcsaládban megtalálhatók rackbe szerelhető, DIN-sínes és teljesen kültéri kivitelű eszközök egyaránt. A DIN-sínes switchek közt elérhetők AC tápellátású modellek is, ezek üzemeltetéséhez külön ipari táp nem szükséges. A Gazelle sorozat termékei nem egyszerűen kiterjesztett működési hőmérséklet tartományú eszközök. Megerősített hardver kialakításuk, megbízhatóságuk, fejlett QoS funkcionalitásuk és ITU-T G.8032 ERPS védelmi mechanizmusuk alkalmassá teszi őket olyan feladatokra, mint például az intelligens hálózat, a forgalomirányítás és a felügyeleti rendszerek. Ezenkívül ez a sorozat, amely megfelel az IEC 61580-3 és az IEEE 1613 szabványnak, magas színvonalú EMI-tűrést és hibamentes kommunikációt biztosít erőművekben, alállomásokban, távvezetékeknél és ampermérő-leolvasókban.
 • Ajánlott felhasználási terület
  A Raisecom termékeket és megoldásokat ajánljuk minden olyan felhasználónak, akinek legfontosabb kiválasztási szempontjai a kimagasló ár-teljesítmény és a személyre szabott megoldások.

Kapcsolódó információk: