1033 Budapest, Szentendrei út 89-95, 3. épület, 34-1 szám (2. emelet) | Tel: +36 1 8000 080 | info@sinusnet.net

WiFi Hálózatok

A WiFi-hálózatok elsődleges célja, hogy vezeték nélküli hálózati hozzáférést biztosítsanak mobil eszközeinknek (okostelefonok, táblagépek, hordozható számítógépek, stb.) Manapság már szinte mindenhol WiFi-hálózatokkal találkozunk, az egyszerű kávézóktól a hatalmas ipari csarnokokig, és ez erősen kihat a felhasználói igényekre is, hiszen – a fenti példánál maradva – az az eszköz, ami megfelel egy kávézó vendégeinek kiszolgálására, korántsem biztos, hogy megbízhatóan fog működni egy ipari csarnokban. A Sinus-Networks Kft. által forgalmazott berendezések minden felhasználási területen alkalmasak a megfelelő WiFi-lefedettség biztosítására.


WiFi-hálózatok jellemzői:

Ügyfélszám

Az általunk kínált WiFi-rendszerek képesek az átlagosnál jóval magasabb ügyfélszámot kiszolgálni, ami hozzáférési pontonként meghaladhatja a 100 klienst is. Ezzel a képességgel lehetővé válik nagy felhasználómennyiség kis területen történő kiszolgálása, ami ideális lehet különböző rendezvények, fesztiválok vagy intézmények (iskolák, hivatalok) lefedése esetén.

Roaming

WiFi megoldásaink egyik legnagyobb előnye a villámgyorsan működő roaming, ami lehetővé teszi, hogy olyan kritikus alkalmazásokat is tudjunk mobil eszközeinken használni, mint a VoIP hívások vagy akár a videófolyamok megtekintése. További előny, hogy egy megfelelő roamingprofil esetén a kliensek egyenletesen oszlanak el a telepített hozzáférési pontok között.

Lefedettség

Kültérre szánt WiFi-eszközeink az elérhető legnagyobb lefedettséget képesek biztosítani, ami a többszöröse a konkurens gyártókénak. Nagyobb méretű telephelyeken, közterületen vagy rendezvény- és fesztiválhelyszíneken megkönnyítik a szolgáltatás kiépítését, mivel fajlagosan sokkal kevesebb berendezést kell telepíteni.

Kapacitás

Több fajta WiFi-szabvány létezik, amelyek közül a legmodernebb (802.11AC) már közel gigabites sávszélességet ígér. Valós helyzetben azonban több tényező is erősen befolyásolja a sávszélességet: az eszközök távolsága, a rálátási és zajviszonyok, az adó és vevő oldal teljesítménye, a használt antennák nyeresége és az egy időben egy adó berendezéshez csatlakoztatott kliensek száma… Egy WiFi-hálózat teljesítménye – a választott eszközök alapképességein felül – a megfelelően elvégzett tervezéstől és beállítástól fog függeni

Vonatkozó Információk:

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is:

Kapcsolat

Kapcsolat-
tartók