Oktatás

Nehéz lépést tartani napjaink rohamosan fejlődő technológiájával. A mindennapos feladatok elvégzése mellett sokszor nem jut idő arra, hogy egy új berendezéssel kíséretezzünk, pláne nem éles körülmények között. Ilyen helyzetekben jól jöhet, ha le tudunk ülni szakértőkkel, akik rövid, célratörő módon, gyakorlati példákon keresztül át tudják adni azt a tudást, amire szükségünk van. A Sinus-Networks Kft-nél tisztában vagyunk ezekkel az igényekkel, és többfajta oktatási lehetőséget kínálunk – akár bemutatótermünkben, akár a partnerünk telephelyén, minden esetben személyre szabva a tematikát.

  • Kis csoportos tréningek a telephelyünkön
    Telephelyünkön kiépítettünk egy bemutatóhálózatot, ahol az általunk forgalmazott berendezések túlnyomó részét be tudjuk mutatni élőben, akár vezetékes, akár vezeték nélküli megoldásról van szó. Tárgyalónkban 6-8 ember kényelmesen elfér, és a kivetítő segítségével mindent interaktívan át tudunk nézni. Ezek a foglalkozások jellemzően 3-4 órásak, és egy adott témakör köré épülnek. Az aktuális tanfolyamok és az online regisztráció az Események menüpontban található.
  • Helyszíni oktatás partnereinknél
    Néhány esetben (nagy létszám, elfoglaltság, stb.) célszerűbb, ha a kollégáink meglátogatnak Téged, és a saját telephelyeden valósítjuk meg az oktatást. Jellemzően kereskedői csapatok oktatását szokták kérni az ügyfeleink, ahol egy adott termékkör vagy bevezetésre kerülő technológia kapcsán merül fel az igény a mélyebb ismeretek átadására. Minden esetben igyekszünk az aktuális elvárásoknak megfelelően összeállítani a tréningek anyagát, hogy a legrövidebb idő alatt a legtöbb tudást tudjuk átadni. 
  • Betanítás
    Nagyobb projektek esetén többször fordul elő, hogy ügyfeleink kérésére betanítjuk a technikai személyzetet eszközeink beállítására, üzembe helyezésére és üzemeltetésére, amely történhet az irodánkban vagy az ügyfél telephelyén egyaránt.

Oktatóink: