InfiNet Wireless

Stabilitás, flexibilitás, rendelkezésre állás – kimagasló teljesítménymutatók mellett. Orosz mérnöki teljesítmény ötvözve a világpiaci tapasztalatokkal, ami hazánkban is számos helyen bizonyít szolgáltatói, biztonságtechnikai és vállalati területeken. Páratlan megbízhatóságú üzleti bérelt vonalak, térfigyelő rendszerek vagy privát vállalati hálózatok épülnek a gyártó eszközeiből akár pont-pont, akár pont-multipont felállásban.

 • alt
 • alt
 • Alkalmazott technológiák
  Az InfiNet Wireless eszközök TDM (Time Division Multiplexing) azaz időosztásos elven működnek, ami azt jelenti, hogy ugyanazon a frekvencián adnak és vesznek. A gyártó saját kommunikációs protokollja (MINT) lehetővé teszi, hogy extrém távolságok vagy akár magas zajszintek mellett is megfelelő vonali paramétereket (időzítés, késleltetés, jitter) érjünk el. Számos egyedi megoldással rendelkeznek, amelyek segítségével maximális adatbiztonságot és rendelkezésre állást érhetünk el, ilyen például a folyamatos spektrumanalízis üzemelő adatkapcsolat mellett, vagy akár a GPS-szinkron, az IP-kapcsolat nélküli menedzsment, a fejlett VLAN kezelés, route-olás – és még sorolhatnánk.
 • Kialakítható hálózati topológiák
  Az eszközök egyaránt alkalmasak pont-pont és pont-multipont hálózatok kialakítására. Számos integrált antennás illetve konnektorizált (antenna nélküli) berendezés közül lehet választani, ezáltal az InfiNet Wireless termékekkel gyakorlatilag bármilyen elképzelhető alkalmazást meg lehet valósítani.
 • Támogatott frekvenciák
  Az InfiNet Wireless eszközök  a következő frekvenciatartományokban érhetők el: 3,5-3,8GHz, 4,9 – 5GHz, 6,3GHz
 • Elérhető sávszélesség
  Az InfiNet Wireless termékekkel 100, 280 és 480Mbps half-duplex kapacitásokat lehet elérni a választott modelltől függően.
 • Ajánlott felhasználási terület
  Az InfiNet Wireless berendezések pont-pont kapcsolatok esetén alkalmasak 0-50km-es távolságú nagy kapacitású gerinckapcsolatok létesítésére és/vagy 0-10km távolságú területeken fix telepítésű multipont rendszerek kiépítésére. Magas rendelkezésre állású alkalmazásokhoz (bérelt vonali szolgáltatás, térfigyelő rendszerek, vállalati magánhálózatok stb.) ideális választás!

Gyártó Honlapja


Rádiós Képességek:

 1. Távolság
 2. Kapacitás
 3. Rendelkezésre állás
 4. Ár

Kapcsolódó információk: