Amikor minden más letérdel: Altai Super WiFi tesztek Pécsett (videó)

Nemrég készítettünk pár bejegyzést és videót arról, hogy megérkeztek az Altai új termékei, és hamarosan leteszteljük őket. Nos, ez részben elmaradt. Miért? Mert az élet legtöbbször felülírja az elképzeléseket, ezúttal egy telefonhívás képében történt mindez, amit a Pécs-Mikro csapatától kaptunk. Megkérdezték, hogy szeretnénk-e részt venni egy igazán komoly tesztben Pécsett. Naná! Mi a feladat?

p1070123.JPG

„Lesz pár rendezvény a főtéren, no meg a Pécsi Egyetemi Napok…” – hangzott a válasz, és hamarosan le is küldtük a frissen, ropogósan érkezett Altai berendezéseket, hogy minél előbb munkára legyenek fogva. Nagyon megörültünk, mert ez volt az első eset, hogy végre kipróbáljuk a nagyvasakat (A2, A8) is, hiszen ezeknek fekszik igazán a sok kliens (volt, amelyik 130-at is kiszolgált egy időben!) és a nagy kiterjedésű helyszínek. Nem kellett csalódnunk, mindegyik eszköz kiállta a próbát. Hogyan? Kiderül az alábbi videóból:

Ha pedig még több technikai részletre vagy kíváncsi, nézd meg az interjúnkat a Pécs-Mikró műszaki igazgatójával, Pánics Róberttel, aki érdemben kifejti a megvalósítás mikéntjét.

Bővebb információkért látogass el a weboldalunkra, vagy fordulj Povázsai Laci kollégánkhoz.

Ezúton is köszönjük az együttműködést az egész pécsi csapatnak!

Linkek:

www.pecs-mikro.hu
www.weyland-yutani.hu
www.pecsiegyeteminapok.com

Szolgáltatásaink: