1033 Budapest, Szentendrei út 89-95, 3. épület, 34-1 szám (2. emelet) | Tel: +36 1 8000 080 | info@sinusnet.net

Variációk egy jól megszokott témára: ALTAI Super WiFi termékbemutató

Nemrég írtunk róla, hogy nagyszabású WiFi-tesztelésbe fogunk, most elkészült új videónk, amelyben bemutatjuk a termékeket.

Az ALTAI termékfejlesztési filozófiája nagyban eltér a megszokott gyártóktól, és nem igazán lehet beszorítani ezeket a termékeket egy jól megszokott skatulyába. Érdemes elidőzni felettük pár pillanatig, hogy megértsük, mitől mások, és mire lehet őket használni.

A videóban három terméket mutatunk be, amelyek sorrendben a következőek:

U-1 USB kliens

Nem egy megszokott termék, mivel kifejezetten fix munkaállomások mellé van kitalálva. 10dBi-s beépített antennájával és 27dBm-es kimenő teljesítményével drasztikusan növeli az AP és kliens közötti hatékony kommunikációs távolságot, ezzel sok esetben megspórolhatjuk a telepítendő AP-k számát, amivel nagyban csökkenthetjük telephelyünkön a zajszintet.

C1x accesspoint

sequence_01_still003.jpg

A C1x egy sokoldalú, költséghatékony AP, ami beépített antenna helyett kapott két RPSMA csatlakozót, amire tetszőleges antennákat szerelhetünk. Mi 5dBi-s körsugárzókat rendeltünk hozzá, amik messze az iparágban megszokott színvonal fölött állnak kivitelben, és az RF-kábelnek köszönhetően egymástól és/vagy az eszköztől távol szerelhetjük őket, ami nagyon jót tesz a 2×2 MIMO technológiában használt polárok elválasztásának.
A magas kimenő teljesítmény (29 dBm), az ALTAI magas szintű szoftveres képességei (AirFi, kontroller nélküli roaming, VLAN és PPPoE támogatás, stb.) és az alacsony ár kifejezetten jól használható termékké teszik a C1x-et.

A2-Ei accesspoint/bridge

Az A2-es család kifejezetten kültérre/ipari környezetben történő felhasználásra lett tervezve. Robusztus kialakítása, két, egymástól független rádiója (2,4GHz + 5GHz) számtalan feladatra alkalmassá teszik. Az újonnan érkezett változat integrált szektorantennával rendelkezik, ami mindkét frekvenciatartományban üzemel. Nagy távolságú és nagy klienssűrűségű területek lefedésére lett kitalálva, ami ideális választássá teszi nagyobb iparterületek, rendezvényközpontok, sportlétesítmények, stb. WiFi-lefedettségének megvalósításához.

Hatótávolsága jó rálátás esetén legalább egy kilométer, még mobil eszközzel is. Ezt természetesen bemutatjuk a soron következő tesztünkben. Íme a videó:


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is:

Kapcsolat

Kapcsolat-
tartók