1033 Budapest, Szentendrei út 89-95, 3. épület, 34-1 szám (2. emelet) | Tel: +36 1 8000 080 | info@sinusnet.net

„Atombiztos” multipont adatátvitel 5GHz-en – InfiNet Wireless

Az 5GHz-es sáv felhasználása meglehetősen hétköznapi dolognak tekinthető mostanság. Internetszolgáltatók, biztonságtechnikai cégek, informatikai vállalkozások mind ismerik, és használják ezt a technológiát.

Pont ez a „baj” vele. Ha valahol létre kell hozni egy olyan hálózatot, ami bármilyen körülmények között üzembiztos, és képes magas sávszélességű adattovábbításra, akkor leginkább a licencelt frekvenciák jutnak az eszünkbe, ami nem rossz választás, főleg ha végtelen költségvetésünk van.

Infinet multipont

Az InfiNet Wirless pont-multipont család 2014-ben több helyen is bizonyított hazánkban, többek között a kaposvári térfigyelő rendszerben, ahol a hálózat több mint 50%-át építették fel belőle, de több internetszolgáltató is üzembe helyezett ilyen rendszert bérelt vonali ügyfelek kiszolgálására.

A körülmények mindenhol ugyanazok voltak: városi környezet, telített 5GHz-es spektrummal, természetesen az elvárások ettől függetlenül magasak voltak minden esetben: a lehető legnagyobb sávszélesség.

Az InfiNet Wireless multipont rendszere közel 200Mbit/s szektorkapacitást biztosított a legzordabb viszonyok mellett is.

Ismerd meg hát te is ennek a rendszernek az elemeit bemutató videónkból:


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is:

Kapcsolat

Kapcsolat-
tartók