profileimage

Híradástechnikai mérnök, sokat tapasztalt műszaki kereskedő és cégünk alapítója. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hálózati aktív eszközök értékesítésének és termék támogatásának a területén. A szakmát alulról fölfelé járta végig lépcsőnként a bemérő mérnöktől az ügyvezető igazgatóig. Belföldön és külföldön is dolgozott, és igyekezett a szerzett tapasztalatokat saját vállalkozásában tovább vinni. Kimagasló tudással rendelkezik a lézeres adatátvitel, a carrier ethernet és WDM rendszerek területén. Előadásain százak vettek részt az évek során, igen sokan ezeken szerezték meg alapvető információkat a GPON/GEPON rendszerekkel kapcsolatban.

A Sinus-Networks Kft-t azért hozta létre, mert szeretett volna egy kifejezetten szakértői céget vezetni, ahol a megfelelő gyakorlati tapasztalat találkozik a jól pozicionált, megfelelő ár/érték arányú termékek értékesítésével.

  • Szakmai háttér
    Karrierjét a Crown-Tech Kft-ben (pontosabban annak jog elődjében a Micronetwork Systems Kft-ben) kezdte. A hálózatok fejlődését a BNC-s időktől egészen napjainkig követi mind kereskedőként mind mérnökként. A cégvezetés és kapcsolatépítés terén a legnagyobb fejlődést a LaserBit Kommunikációs Rt-nél érte el, ahol kültéri lézeres adatátviteli eszközök termék támogatásával és értékesítésével foglalkozott. Ez alatt az időszak alatt egy évet külföldön (Brazília) töltött az ottani iroda vezetőjeként. A LaserBit után önállóan látja el az MRV Communications hazai gyártói képviseletét, majd nem sokkal később megalapítja saját cégét a SinusNet-et majd később többed magával a Sinus-Networks-öt. 
  • Milyen kérdéssemmel forduljak hozzá?
    A termék kínálatban a vezetékes hálózati eszközökkel és a kültéri lézeres pont-pont összeköttetésekkel foglalkozik.
  • Érdeklődési kör/Hobbi

    Autó tuning, Sci-fi, kvantumfizika, történelem, idegen nyelvek

Kapcsolódó termékek: