profileimage

Tanulmányait az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán, Infokommunikációs hálózatok szakirányon szerezte. Itt ismerkedett meg az IP távközlés alapjaival.

Szakdolgozata az “Áttérés VDSL hálózatokra a szolgáltatói hozzáférési pontokon” címmel, az Invitelnél szerzett tapasztalataira épült. Azt is megtanulta, hogyan növelhető a sebessége és tehermentesíthető a régi rezes hálózat optikai technológiák alkalmazásával. Itt szeretett bele az IP távközlésbe, mint rezes, mint optikai technológiákon.

Pályakezdőként az Invitel hálózatfelügyeleti csapatában dolgozott. Megismerkedett a cég által használt technológiákkal és eszközökkel, konfigurálással és egy éles hálózat működésével.

Ezután az MVM NET hálózatfelügyeleti osztályán folytattam a tapasztalatszerzést. A Nemzeti Távközlési Gerinc üzemeltetés közben ismerkedett meg a hálózatban alkalmazott eszközökkel és azzal, hogy hogyan épül fel egy világesemény háttérből történő üzemeltetetése (Vizes VB).

Következő állomása a Vodafone Szolgáltatás Menedzsment osztálya volt. Elsajátította a  menedzsment szemléletmódot, és egy új vezetékes szolgáltatás bevezetését. Ő dolgozta ki az új szolgáltatás üzemeltetési struktúráját is.

 • Szakmai háttér

  A Sinus Networks Kft-hez azért jelentkeztem, mert a széles ügyfélkörnek köszönhetően nem csak vezetékes, de vezeték nélküli távközlési technológiákból kaphatok naprakész tudás, melyet felhasználva támogathatom ügyfeleink, cégünk és saját szakmai fejlődésem.

 • Milyen kérdéssemmel forduljak hozzá?
  Optikai és vezeték nélküli technológ
 • Érdeklődési kör/Hobbi
  Motorsport, olvasás és kertészkedés
 • Kapcsolat
  Telefon:
  06 70 3855959
  Email: amate[kukac]sinusnet.net

 

Kapcsolódó termékek: