Radwin

 • Radwin

Robosztusság, méretezhetőség, nagy hatótávolság – mindez magas szinten tartható mutatók mellett. Izraeli székhelyű gyártó, ami a világ számos pontján már bizonyított, és hazánkban is jelen van szolgáltatói, biztonságtechnikai és vállalati területeken. Páratlan megbízhatóságú üzleti bérelt vonalak, térfigyelő rendszerek vagy privát vállalati hálózatok épülnek a gyártó eszközeiből akár pont-pont, akár pont-multipont felállásban.

 • alt
 • alt
 • alt
 • Alkalmazott technológiák
  A Radwin eszközök TDM (Time Division Multiplexing) azaz időosztásos átvitelt használnak, ami azt jelenti, hogy ugyanazon a frekvencián adnak és vesznek, így amikor a kapacitásukról beszélünk, aggregált – oda-vissza – mennyiségről van szó. A gyártó a JET szektorantennás rádióiban beamforming technológiát használ, ami magas zajszintek mellett is megfelelő és robosztus vonali paramétereket (időzítés, késleltetés, jitter) biztosít a közelebbi és távolabbi kliens eszközök számára, továbbá a frekvencia kihasználás is magasabb. Saját megoldás a D-CBS (Dynamic Channel bandwidth selection), azaz a dinamikus sávszélesség változtatás a rövid idejű zavartatásokra, ami 20-40-80 MHz között változtatja az átvitelre lefoglalt spektrumot. A beépített GPS szinkron a rádiók összehangolására szolgál, de VLAN kezelés, QoS támogatás, és további hálózati és rádiós beállításokkal lehet ezen eszközöket finomhangolni.
 • Kialakítható hálózati topológiák
  Az eszközök egyaránt alkalmasak pont-pont és pont-multipont hálózatok kialakítására, a gyártó külön termékcsaládokkal szolgál különböző topológiákra. Léteznek integrált antennás illetve konnektorizált (antenna nélküli) berendezések, így gyakorlatilag bármilyen elképzelhető alkalmazást meg lehet valósítani.
 • Támogatott frekvenciák
  A Radwin rádiók a következő frekvenciatartományokban érhetők el: 2.3-2.4 GHz, 3.3-3.8 GHz, 4.9-6 GHz.
 • Elérhető sávszélesség
  A Radwin termékekkel 10 Mbps sebességtől egészen a 750 Mbps half-duplex kapacitásokat lehet elérni a választott modelltől függően.
 • Ajánlott felhasználási terület
  A Radwin rádiók pont-pont kapcsolatok esetén alkalmasak igen nagy távolságokra is, a gyártó szerint akár 100 km feletti szakaszra is, 0-50km-es távolságú nagy kapacitású gerinckapcsolatok létesítésére és/vagy 0-10km távolságú területeken fix telepítésű multipont rendszerek kiépítésére. Magas rendelkezésre állású alkalmazásokhoz (bérelt vonali szolgáltatás, térfigyelő CCTV rendszerek, határvédelmi rendszerek, vállalati magánhálózatok stb.) ideális választás.

Gyártó Honlapja


Rádiós Képességek:

 1. Távolság
 2. Kapacitás (eszköz függő)
 3. Rendelkezésre állás
 4. Ár