CTC Union

Az 1993-ban alapított CTC Union Technologies Co. Ltd. proaktív módon tervez és gyárt távközlési, adatkommunikációs és ipari hálózati termékeket a globális piac számára. Az Ethernet és az optikai átvitelen alapuló technológiákkal a CTC Union hatékonyan képes megfelelni a hang- és adathordozók, a vállalkozások, valamint az ipari szintű Ethernet felhasználók követelményeinek. A legújabb technológiák felhasználásával a CTC Union betört az „Ipari Ethernet” piacra, ahol Ethernet termékek széles választéka áll rendelkezésre közüzemi, szállítási és elektromos alállomások telepítéséhez.

A cég nagy hangsúlyt fektetve a megbízhatóságra, a tanúsításokra és az új szabványokra, ez a proaktív gondolkodásmód lehetővé teszi a CTC Union számára, hogy továbbra is hatékony megoldásokat dolgozzon különböző piacokra.

Azáltal, hogy partnerséget köt a nagy távközlési szolgáltatókkal, az internetszolgáltatókkal és a viszonteladókkal, a CTC Union csökkenti a költségeket és javítja az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásokat. Ez a szövetség kiterjed Európára, Ázsiára, a Közel-Keletre, Afrikára, valamint Észak- és Dél-Amerikára. Ez a globális partnerség közvetlen mérnöki és műszaki támogatást kap a tajvani Tajpejben található székhelyünktől. Társadalmilag felelős gyártóként a CTC Union kiemelt helyen kezeli a környezet védelem fontosságát, és aktív intézkedéseket hozott a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és a termékeikben található veszélyes anyagok megszüntetése érdekében. A CTC Union egyik terméke sem használ klór-fluorozott szénhidrogént (CFC) a gyártási folyamatában és 2007 óta egyik elektronika sem használ ólomforrasztást az RoHS 2.0 és az WEEE irányelvek szerint.

  • alt
  • alt

Gyártó Honlapja