Ha nem elég jó ami van: 802.11ac termékújdonságok az ALTAI-tól

A Wi-Fi hálózatok térhódítása LAN-os területen megállíthatatlan, egyre nagyobb mennyiségű mobil eszközt kell kiszolgálni, egyre nagyobb sávszélességgel. Az ALTAI termékek rátermettségét már több esettanulmányban is bemutattuk, ezúttal két új terméket szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani amelyek a gyártótól megszokott magas kliens szám támogatás mellett végre 802.11ac támogatással, intelligens frekvencia használattal és versenyképes árral rendelkeznek.

Az ALTAI elsősorban a nagy felhasználói sűrűségű szolgáltatói WiFi hálózatok specialistája, amit jól bizonyítanak a gyártó kínálatában megtalálható több szintű menedzsment opciók (hardveres kontroller, szerver illetve felhő alapú felügyeleti rendszerek) valamint a robusztus, kifejezetten szolgáltatói környezetre tervezett kültéri eszközök. A most bejelentett új termékek részben követik a megszokott trendet, mivel szintén magas igénybevételi helyekre (iskolák, publikus területek, bevásárló központok, hotelek, stb.) lettek méretezve, azonban az árfekvésük lényegesen kedvezőbb mint a korábbi szériáknak.

a2c_c2s

A2c

Az A2c egy igazán hiánypótló termék a gyártó kínálatában, mivel az ALTAI ezidáig nem rendelkezett elérhető árú beltéri AP-vel. A kétnormás, 802.11ac kompatibilis A2c ideális minden beltéri hálózathoz, ahol a magas kliens szám (akár 100db is lehet egy AP-n) a megfelelő roaming és terhelés megosztás a szempont.

C2s

A C2s az eddigi “bestseller”-nek számító C1-es modell utódja: gyakorlatilag ugyanazzal a képességekkel rendelkezik mint az A2c csak ez egy integrált szektor antennával rendelkező, beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható AP.

Főbb képességek

altai-kepessegek

A fenti táblázatból világosan látszik, hogy magas kimenő teljesítményű, nagy ügyfél sűrűséget támogató, intelligens frekvencia kezeléssel rendelkező berendezésekről van szó. A gyártó által biztosított felügyeleti eszközökkel kiegészítve egy kifejezetten ütőképes WIFI hálózat alapjait képezhetik legyen szó egy vagy több telephelyről. Az első példányokat November elején kapjuk majd meg a gyártótól, amikor is jelentkezünk majd érdemi tesztekkel is.


Kapcsolódó bejegyzések: