Mimosa

Magas átviteli kapacitás, innovatív megoldások, megfizethető áron – ez mondható az amerikai Mimosa filozófiájának. A 802.11AC szabvány köré épített berendezések a jelenleg elérhető legmagasabb sávszélességet biztosítják a TDD elven működő mikrohullámú adatátvitel területén. Berendezéseik egyszerűen telepíthetőek és üzemeltethetőek, akár felhő alapon is, ami nagyon megkönnyíti az eszközök felhasználását a mindennapokban.

MIMOSA B5

  • Alkalmazott technológiák
    A Mimosa berendezések a MIMO technológia jelenlegi maximumát nyújtják a 802.11AC 4×4 MIMO üzemmódjával ami multipont működésben MU-MIMO azaz több felhasználóra optimalizált (Multi-User), nyaláb formálásos technológiát alkalmaz. Az eszközök ezen felül rendelkeznek beépített GPS vevővel, ami az azonos helyszínre telepített bázisállomások összehangolásában segít.
  • Kialakítható hálózati topológiák
    A Mimosa eszközökkel pont-pont és pont-multipont típusú összeköttetéseket lehet megvalósítani.
  • Támogatott frekvenciák
    A Mimosa rádiók a licenc díj nélküli  5 GHz-es tartományban mutatkoztak be először, azóta 11 GHz-es és a legújabb, 24 GHz-es termékcsaládjuk is elérhető.
  • Elérhető sávszélesség
    A Mimosa termékekkel 350-1000Mbps half-duplex sávszélességet lehet elérni – a választott termékektől függően.
  • Ajánlott felhasználási terület
    A Mimosa mikrohullámú berendezéseket nagy kapacitású, költséghatékony összeköttetésekhez ajánljuk, legyen az gerinchálózat, access- vagy kliensoldali megoldás.

Gyártó Honlapja  Webshopunk kínálata


Rádiós Képességek:

  1. Távolság
  2. Kapacitás (eszköz függő)
  3. Rendelkezésre állás
  4. Ár

Kapcsolódó információk: