Styeták Péter

Styeták PéterKitűnő főiskolai eredményével és számos laborfejlesztéssel hívta fel magára a figyelmet. Már a szakdolgozatát is a Carrier Ethernet hálózatokról írta, majd a Sinus-Networks-nél elméleti tudását hamar kiegészítette a gyakorlatban szerzett tapasztalatokkal. Fő szakterületének az Ethernet alapú eszközök számítanak, akár a szolgáltatói Ethernet vagy a GPON, GEPON rendszerek. Munkája során több sikeres IPTV implementációban vett részt, ismereteit rendszeresen bővíti a gyakorlatban felmerülő esetek alapján. Több teszt és esettanulmány megtervezésében és kivitelezésében is aktívan részt vett, tapasztalatairól publikációkat készített, és több gyártói minősítést is szerzett.

Természeténél fogva érdeklődik a technológiai újdonságok iránt, így a vezetékes hálózati eszközök mellett a vezeték nélküli rendszerekben is szert tett tapasztalatokra. Gyakorlott fotósként szívesen dokumentálja cégünk esettanulmányait és rendezvényeit.

 

 • Szakmai háttér
  Villamosmérnöki pályafutása elején jár, ám a Kandó Kálmán Főiskolán töltött szakmai gyakorlata közben több laborfejlesztésben is részt vett. Diplomamunkájának köszönhetően, a Carrier Ethernet Gyűrűs hálózat kialakítása során találkozott Tereczki Zsolttal, így már gyakornokként belelátott a cég működésébe, majd a diploma megszerzése után cégünknél kezdte támogató mérnökként pályafutását, ahol azonnal a mély vízbe dobták. Gyakorlati tapasztalatait vezetékes és vezeték nélküli internet és kábeltévé-szolgáltatók, valamint rendszerintegrátorok támogatása során szerezte, ahol minden esetben szoros együttműködésben állt gyártóink mérnökeivel. Legnagyobb projektje a kaposvári térfigyelő rendszer öngyógyító hálózatának a megtervezése és beüzemelése.
 • Milyen kérdésemmel forduljak hozzá?
  Elsősorban a vezetékes hálózati technológiák támogatásával foglalkozik, ám bármilyen általános kérdéssel megkereshető..
 • Érdeklődési kör/Hobbi
  Fényképezés: facebook/peterstyetakphotography
  Kerékpározás

Képesítések:

Kapcsolódó termékek: