Raisecom

Szolgáltatói hálózati megoldások széles skálája gazdag funkcionalitással – a Raisecom azon kevés kínai cégek közé tartozik, amelyek piaci sikereiket nem olcsó termékeiknek, hanem jól átgondolt, a piaci igényekre épülő fejlesztéseknek és kiváló terméktámogatásuknak köszönhetik. 2012-ben a Raisecomot a rangos 4. helyen listázták Kína 10 legversenyképesebb optikai hálózati és access berendezést gyártó cégei közt.

Termékeik közt hiába is keresünk smart switcheket, itt a switchek tudása a Carrier Ethernet berendezéseknél kezdődik – viszont már 30-40.000 forintos áron! Hazánkban a legnépszerűbb Raisecom termékek a Carrier Ethernet, ipari Ethernet, GEPON/GPON és menedzselhető média konverziós termékcsaládok, de ezek mellett aktív CWDM/DWDM/OTN transzport, PDH/SDH elérési és aggregációs termékek, illetve MPLS és TDMoIP megoldások is megtalálhatók a portfólióban.

 

 • alt
 • alt
 • Ftth/GEPON/GPON/Ethernet
  Költséghatékony optikai lefedő hálózatok kiszolgálásához a Raisecom portfóliójában a két leggyakrabban alkalmazott passzív optikai hálózattípus (GEPON és GPON), valamint az aktív Ethernet megoldás egyaránt megtalálhatók. Legnépszerűbbek az akár ezer ügyfél kiszolgálásra is alkalmas 1U méretű kompakt központi eszközök, de a vegyes hálózatok üzemeltetői a mindhárom technológiát egy rendszeren belül támogató sasszét is választhatják, amellyel több mint 14 000 végpont bekötése is megoldható.
 • Ipari Ethernet
  A Raisecom Gazelle sorozatú eszközei különböző ipari szabványoknak megfelelő, folyamatos üzemre tervezett, menedzselhető berendezések. Kivitelüket tekintve a termékcsaládban megtalálhatók rackbe szerelhető, DIN-sínes és teljesen kültéri kivitelű eszközök egyaránt. A DIN-sínes switchek jellemzője, hogy mindegyik modell elérhető AC tápellátású verzióban is, ezek üzemeltetéséhez külön ipari táp nem szükséges. A vonatkozó termékek elektromos alállomási, illetve vasúti alkalmazás minősítésekkel rendelkeznek.

 • Média konverzió
  A Raisecom moduláris média konverziós családja egy sokoldalú, menedzselhető optikai multiprotokoll platform. A különböző férőhelyszámmal és tápellátás-opciókkal rendelkező konverterházak és az alkalmazásnak megfelelő konverterkártyák segítségével egyszerű pont-pont összeköttetéstől a komplex optikai hálózatig igény szerinti megoldás alakítható ki. A VLAN és QoS beállításokat támogató SFP alapú Gigabit Ethernet konverter a desktop sasszéval párosítva a piac egyik legköltséghatékonyabb menedzselhető médiakonverziós megoldása.
 • CWDM/DWDM/OTN
  Aktív CWDM illetve DWDM összeköttetések megvalósításához két termékcsalád is rendelkezésre áll a Raisecom kínálatában. Az OPCOM600 platform egy tradicionális CWDM/DWDM platform, amellyel 18 CWDM vagy 40 DWDM csatorna átvitele valósítható meg egy optikai összeköttetésen. A széleskörű protokolltámogatás mellett (Ethernet, Fiber Channel, PDH/SDH) a rendszerek különféle redundanciát és nagy távolságú átvitelt biztosító opciókkal is bővíthetők.
  Az iTN8600 kompakt, OTN alapú, csomagkapcsolt átvitelt megvalósító platform. Fő különbség a két termékcsalád közt, hogy az iTN8600 az SDH, GE, 10GE és egyéb szolgáltatásokat szabványos OTU2/OTU2e adatfolyamokba aggregálja, így más gyártók OTN szabványos eszközeivel is összeköthető. Az iTN8600 támogatja a mobile fronthaul alkalmazásoknál használt CPRI illetve a passzív optikai hálózatoknál alkalmazott GEPON és GPON protokollokat is.
 • Ajánlott felhasználási terület
  A Raisecom termékeket és megoldásokat ajánljuk minden olyan felhasználónak, akinek legfontosabb kiválasztási szempontjai a kimagasló ár-teljesítmény és a személyre szabott megoldások.

Gyártó Honlapja  Webshopunk kínálata


Kapcsolódó információk: