“Fesztivál” WiFi szolgáltatás és eszközbérlet

Fesztiválok, konferenciák, kiállítások, sport események vásárok. Mi a közös bennük? Mindegyik esemény mágnesként vonzza a látogatókat és a legtöbb esetben jó lenne, ha ezek az emberek használhatnának egy megbízható, gyors és biztonságos WiFi kapcsolatot. A probléma abban rejlik, hogy a fent említett rendezvények végeztével a vendégek hazamennek és már nincsen szükség a kiépített infrastruktúrára. Az esetek többségében emiatt nem kerül kiépítésre egy megfelelő színvonalú rendszer, mivel annak megtérülése igencsak kérdéses lenne. Ezen a problémán szeretne cégünk segíteni azáltal, hogy mind a megfelelő berendezéseket, mind a szükséges szaktudást bérbe adjuk és segítségünkkel megvalósítható lesz ami idáig nem volt az: egy elérhető árú, magas technikai színvonalú WiFi szolgáltatás. Mi is az amit nyújtunk?

 • WiFi hálózat megtervezése
  Minden eseményre megtervezzük a kialakítandó hálózatot olyan módon, hogy az megfelelő lefedettséget biztosítson, figyelembe véve a vendégek szokásait. 
 • Megfelelő WiFi eszközök kiválasztása és bérbeadása
  A cégünk által forgalmazott ALTAI Super WiFi eszközök már több esetben (köztük a 2015-ös Fishing on Orfű fesztiválon is) bizonyították, hogy átlagon felüli megbízhatósággal képesek üzemelni extrém ügyfél számok mellett is. A gyártó termékeivel bármekkora rendezvényt ki tudunk szolgálni akár a több ezres, tízezres nagyságrendig is. A kiválasztott eszközöket a tervezési folyamatban meghatározott szempontoknak megfelelően felkonfiguráljuk és leszállítjuk partnereink részére, akik ezt egy szolgáltatás formájában bérbe veszik cégünktől.
 • Telepítési segítségnyújtás, művezetés
  Amennyiben az ügyfelünk nem rendelkezik saját telepítő csapattal, úgy partnereink közül ajánlunk kivitelezőt. Ha rendelkezik a megfelelő szakemberekkel, de mégis szükségesnek látja a helyszíni segítséget, úgy opcionálisan rendelkezésre állnak mérnökeink, hogy a helyszínen segítsék és felügyeljék a telepítést, hogy a kiépített WiFi hálózat az elvártnak megfelelően üzemeljen. 
 • Opcionális távfelügyelet a rendezvény ideje alatt
  Ha szükséges akkor mérnökeink távfelügyeletet biztosítanak az esemény időtartama alatt, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat azonnal megoldják.
 • Ideiglenes mikrohullámú gerinc kapcsolat
  Amennyiben a rendezvény helyszínén nem érhető el megfelelő sávszélességű internet szolgáltatás, úgy szívesen bérbe adunk egy megfelelő mikrohullámú összeköttetést (100-1000Mpbs adatátviteli kapacitás lehetséges) ami egy adott internetszolgáltató partner átadási pontjától biztosítja a sávszélesség eljuttatását az eseményre.

Szolgáltatási csomagjaink:

 • Alap szolgáltatás: Előzetes egyeztetés és a rendezvény helyszín rajzának tanulmányozása után elkészítjük az adott hálózat tervét, valamint meghatározzuk, hogy milyen és mennyi berendezésre lesz szükség a helyszínen. Az eszközöket a telephelyünkön beállítjuk, majd kiszállítjuk a megrendelőnknek. Az alap szolgáltatás magában foglalhatja akár több párhuzamos hálózat beállítását (ügyfél és/vagy személyzeti, VIP hálózat), alapvető sávszélesség szűrést és roaming beállításokat. Cégünk nem internetszolgáltató, a megtervezett wifi hálózathoz szükséges internetet a helyi szolgáltatótól lehet bérelni.  
 • Captive portal / tűzfal / router kiegészítés: Amennyiben szükség lenne idő és/vagy letöltött adatmennyiség alapú korlátozásra, kupon/kód alapú azonosításra, routolásra és túzfalra, úgy az alap szolgáltatáson felül biztosíthatunk a célra megfelelő hardver eszközt amit a megfelelő igények szerint állítunk be.

További információk:

Kapcsolattartók: