LinkEasy

A LinkEasy név cégünk saját márkás eszközeit fémjelzi. A LinkEasy eszközök közös jellemzője, hogy saját specifikáció alapján, ellenőrzött minőségben gyártott termékekről van szó. Az immár második generációs, brand gyártókat megszégyenítő hibaaránnyal rendelkező LinkEasy médiakonverterek jó alapot szolgáltattak a márkanév bővítéséhez, így kerültek bevezetésre a LinkEasy optikai modulok. A két termékcsalád segítségével kiváló minőségű és költséghatékony optikai megoldások alakíthatók ki, legyen szó irodai vagy szolgáltatói alkalmazásokról.

 

 • alt
 • alt
 • Mini konverter család
  Kis méretéhez nagy tudás és kiterjesztett hőmérséklet-tartomány párosul. A hagyományosnál jelentősen kisebb méretű eszközökön a megszokott LED-es státuszinformációk mellett a főbb funkciók DIP switchek segítségével konfigurálhatók. Ilyenek például a “store and forward”, “jumbo frame” és “link pass through” képességek. A konverterek Fast és Gigabit Ethernet sebességű, single fiber (BiDi), dual fiber, SFP interfészes, multimódusú vagy monomódusú kivitelben is megtalálhatók portfóliónkban.
 • Konverter sasszé
  A mini konverterekhez rendelhető 19” rackbe szerelhető sasszé különlegessége, hogy akár 18 konverter fogadására is alkalmas, és mindössze 1,5RU helyet foglal el. Tápellátását moduláris, üzem közben cserélhető duál AC 230V-os tápegységek biztosítják.

 • SFP modulok
  A LinkEasy optikai modulok elsősorban a leggyakrabban használt Fast Ethernet, Gigabit Ethernet és 10GE alkalmazásokhoz biztosítanak széleskörű SFP és SFP+ interfész választékot (RJ45, multimúdusú, monomódusú, egyszálas, CWDM/DWDM).
 • Ajánlott felhasználási terület
  A LinkEasy média konverter- és optikai modulcsaládot azokra a helyekre ajánljuk, ahová a lehető legköltséghatékonyabban kell kiépíteni megbízható optikai összeköttetéseket.

Gyártó Honlapja


Kapcsolódó információk: