Siklu

Gigabites sávszélesség, kompromisszummentes kidolgozás. Az izraeli Siklu a 70-80Ghz-es tartományban üzemelő eszközök között veteránnak számít, hazánkban és világszerte is sok hálózatban teljesít szolgálatot. Rövid hatótávolságú, nagy kapacitású összeköttetések esetén ideális választás.

  • alt
  • Alkalmazott technológiák
    A Siklu berendezések half-duplex (TDM) és full-duplex (FDD) üzemmódban is elérhetőek, attól függően, hogy mekkora sávszélességre van szükség. Kompakt, könnyen telepíthető berendezések, amelyek mind optikai, mind rezes interfésszel rendelkeznek, illetve hagyományos DC táppal vagy PoE táppal is meghajthatóak. A beállítást nagyban segíti az eszköz kezelőfelülete, a felhasználhatóságot pedig növeli a fejlett VLAN-kezelési lehetőség, amelynek segítségével összetettebb szolgáltatásokat is meg lehet oldani a berendezésekkel.
  • Kialakítható hálózati topológiák
    A Siklu berendezésekkel kizárólag pont-pont közötti összeköttetéseket lehet megvalósítani.
  • Támogatott frekvenciák
    A Siklu rádiók a licenc díj nélküli  70-80GHz-es tartományra lettek tervezve. Ennek előnye, hogy teljesen zavarbiztos frekvenciasávban működnek az összeköttetések, hátránya, hogy az elérhető távolságok rövidek (kb 2km). 
  • Elérhető sávszélesség
    A Siklu termékekkel 350-1000Mbps full-duplex sávszélességet lehet elérni – a választott termékektől függően.
  • Ajánlott felhasználási terület
    A Siklu mikrohullámú berendezéseket nagy kapacitású, rövid távolságú összeköttetésekhez ajánljuk, legyen szó bérelt vonalról vagy gerinckapcsolati eszközről.

Gyártó Honlapja


Rádiós Képességek:

  1. Távolság
  2. Kapacitás (eszköz függő)
  3. Rendelkezésre állás
  4. Ár

Kapcsolódó információk: