Exalt Communications

Egyszerű, letisztult, megbízható. Az Exalt Communication sallangmentes mikrohullámú berendezéseket kínál nagy kapacitású pont-pont összeköttetések megvalósításához a licencelt frekvenciákban. Ideális választás lehet bármilyen magas rendelkezésre állású feladat (kritikus gerinckapcsolatok, bérelt vonalak, stb.) megoldására – megfizethető áron.

 • alt
 • alt
 • Alkalmazott technológiák
  Az Exalt Communications eszközei megbízható, sokat próbált megoldásokra alapoznak. Robosztus modulációs séma és magas kimenő teljesítmény biztosítja az átlagon felüli rendelkezésre állást, így kisebb antennamérettel lehet összeköttetéseket tervezni – a konkurencia berendezéseihez képest. A telepítést számos eszköz segíti, úgy mint a hangjelzéssel (is) működő irányállítás, illetve az eszközök menedzsment oldaláról letölthető kézikönyv, ami ebben az esetben tényleg mindig “kéznél van”. 
 • Kialakítható hálózati topológiák
  Az Exalt Communications berendezésekkel kizárólag pont-pont közötti összeköttetéseket lehet megvalósítani.
 • Támogatott frekvenciák
  Az Exalt Communications rádiók a licencelt frekvenciatartományban működnek 7-38GHz-ig. Ennek előnye, hogy teljesen zavarbiztos frekvenciasávban működnek az összeköttetések, hátránya, hogy a frekvenciaengedélyért, a szakasztervezésért és a frekvenciahasználatért is fizetni kell. 
 • Elérhető sávszélesség
  Az Exalt Communications termékekkel 100-800Mbps full-duplex sávszélességet lehet elérni – a választott termékektől függően.
 • Ajánlott felhasználási terület
  Az Exalt Communications mikrohullámú berendezéseket elsősorban olyan területre ajánljuk, ahol maximalizálni kell a rendelkezésre állást és/vagy nagy távolságra kell nagy kapacitást eljuttatni.

Gyártó Honlapja


Rádiós Képességek:

 1. Távolság (frekvencia függő)
 2. Kapacitás (eszköz függő)
 3. Rendelkezésre állás
 4. Ár

Kapcsolódó információk: