Cambium Networks

Egyszerű kezelhetőség, könnyű telepíthetőség. A Cambium Networks ePMP rendszere ideális választás lehet lakossági internetszolgáltatáshoz vagy belépő szintű térfigyelő rendszerekhez.

  • alt
  • Alkalmazott technológiák
    A Cambium Networks ePMP rendszere TDM (Time Division Multiplexing), azaz időosztásos elven működnek, ami azt jelenti, hogy ugyanazon a frekvencián adnak és vesznek. A gyártó saját kommunikációs protokollja biztosítja a megfelelő biztonságot, a könnyen kezelhető szoftver és a praktikus kiszerelés pedig az egyszerű telepíthetőséget. Nagy ügyfélsűrűség esetén jól jön a GPS-szinkron, ami lehetővé teszi a bázisállomások összehangolását és az ön-interferencia csökkentését.
  • Kialakítható hálózati topológiák
    A Cambium Networks ePMP eszközök egyaránt alkalmasak pont-pont és pont-multipont hálózatok kialakítására. Integrált antennás, illetve konnektorizált (antenna nélküli) berendezés közül lehet választani, ezáltal gyakorlatilag bármilyen elképzelhető alkalmazást meg lehet valósítani.
  • Támogatott frekvenciák
    A Cambium Networks ePMP eszközök  az 5GHz-es frekvenciatartományban érhetőek el.
  • Elérhető sávszélesség
    A  Cambium Networks ePMP termékekkel megközelítőleg 180Mbps half-duplex kapacitásokat lehet elérni.
  • Ajánlott felhasználási terület
    A  Cambium Networks ePMP berendezéseket elsősorban olyan felhasználási területre ajánljuk, ahol a megbízhatóság mellett fontos az ár/érték arány is. Elsősorban lakossági lefedő hálózatokba vagy kisebb méretű térfigyelő rendszerekhez ajánljuk a termékeket.

Gyártó Honlapja


Rádiós Képességek:

  1. Távolság
  2. Kapacitás
  3. Rendelkezésre állás
  4. Ár

Kapcsolódó információk: