ALTAI Super WiFi

Nagy lefedettség, átlagon felüli kliensszám és kiváló roaming – megfizethető áron. Az ALTAI Super WiFi egy igazi unikum a WiFi-gyártók piacán, mivel a szemfényvesztő adatlapok és sosem használt funkciók helyett nyers használhatóságot, megbízhatóságot és a piacon elérhető legmagasabb párhuzamosan kiszolgálható ügyfélszámot biztosítja. A termékek remekül bizonyítanak rendezvényeken és fesztiválokon, de legalább ennyire megállják a helyüket irodai környezetben is.

 • alt
 • alt
 • Alkalmazott technológiák
  Az ALTAI Super WiFi eszközök közös jellemzője, hogy manuálisan beállíthatóak azok a vételi szintértékek, amelyek minimálisan szükségesek egy kliens csatlakoztatásához, illetve a kapcsolat romlása esetén a lecsatlakoztatáshoz. Ilyen módon – külső kontroller igénybe vétele nélkül – kiváló roamingparamétereket érhetünk el. A hálózathoz csatlakoztatott kliensek maximális felhasználási élménye érdekében az AirFi forgalomszabályozó protokoll a jobb kapcsolati paraméterekkel rendelkező klienseket részesíti előnyben. Ezen funkciók kombinálásával olyan WiFi-hálózatot hozhatunk létre, amely anélkül teszi a dolgát maximális megbízhatóság mellett, hogy bármilyen beavatkozást igényelne. Az ALTAI további előnye, hogy nagyon magas csatlakoztatott ügyfélszám esetén is képes hibamentesen üzemelni, ami akár 50-100-150 egy időben kommunikáló klienst is jelenthet – modelltől függően. A magas nyereségű beépített antennáknak köszönhetően nagy kiterjedésű területeket fedhetünk le WiFi-elérhetőséggel, ezáltal ideális szolgáltatói eszközöket kapunk olyan helyszínekre, ahol nagy területen kell magas ügyfélszámot kiszolgálni. A berendezésekhez mind szoftveres, mind hardveres kontrollerek elérhetőek.
 • Kialakítható hálózati topológiák
  Az eszközök egyaránt alkalmasak pont-pont és pont-multipont hálózatok kialakítására – a hagyományos WiFi-lefedettség biztosítása mellett, így jól variálhatóak a gyakorlatban.
 • Támogatott frekvenciák
  Az ALTAI Super WiFi eszközök  a következő frekvenciatartományokban érhetőek el: 2,4GHz, 5GHz
 • Elérhető sávszélesség
  Az InfiNet Wireless termékekkel a megfelelő WiFi-szabványok (802.11 a/b/g/n/ac) által elérhető sávszélességeket valósíthatunk meg a választott modelltől függően.
 • Ajánlott felhasználási terület
  Az ALTAI Super WiFi eszközöket nagy területek ideiglenes vagy végleges lefedésére ajánljuk mind szolgáltatói, mind ipari/vállalati hálózatokba. Magas ügyfélszám-kezelési képességük és a fejlett roaming lehetőség alkalmassá teszi nagy felhasználói mennyiség kiszolgálását, ami által ideális választás lehet rendezvények, fesztiválok esetleg iskolák lefedésére. 

Gyártó Honlapja


Rádiós Képességek:

 1. Távolság
 2. Kapacitás
 3. Rendelkezésre állás
 4. Ár

Kapcsolódó információk: